Detaljregulering av G-S veg mellom Lidvegen og Øyfjell oppvekstsenter

Frist for innspel til planarbeidet er 07.11.18 og sendast postmottak@vinje.kommune.no.

Kommunestyret i Vinje kommune vedtok i møte 31.05.18, sak 18/35, å sette av det totale netto mindreforbruket ved driftseiningane til regulering av prioritet 2 og 3 i trafikksikringsplanen, dvs. gang- og sykkelveg langs strekningane Lidvegen – Øyfjell skule, og Camp Vierli – Krossen. Desse midlane kan nyttast til å leige inn ekstern planhjelp. Etter lysing av minikonkurranse er det Rambøll som har fått oppdraget med gjennomføring av reguleringsplanen.

Planområde