Ledige stillingar hjå Vest-Telemarkrådet

Vest-Telemarkrådet søkjer etter Utviksleiar samfunn og næring og Prosjektleiar velferdsteknologi.
For båe stillingane er søknadsfristen 05.04.19.

Prosjektleiar velferdsteknologi

Vest-Telemarkrådet søkjer ein prosjektleiar som skal bidra til at velferdsteknologi vert ein naturleg del av tenestetilbodet i Vest-Telemark.

Arbeidsoppgåver
Som prosjektleiar for velferdsteknologi, vil dine oppgåver bli å få på plass prosedyrar og planarbeid, følgje opp aktuelle rammeavtaler og medverke til nye avtaler. Du vil og få ansvar for vidareutvikling av kompetanse, tverrfagleg samarbeid og nettverk i kommunane og leggje til rette for overgang frå prosjekt til varig drift.

Vi kan tilby
Spennande arbeidsoppgåver i ei 100% 2-årig prosjektstilling med løn etter kvalifikasjonar. Vi har gode pensjonsordningar og kontorstad i eit inspirerande og triveleg miljø i næringshagen i Kviteseid.

Er du den rette?
Du bør ha ein master- eller bachelorgrad og erfaring frå relevante fagområde og prosjektarbeid.
Du bør og ha god system- og organisasjonsforståing, gjennomføringsevne og kjennskap
til velferdsteknologi, informasjonstryggleik og personvern.
Stillinga krev god munnleg og skriftleg framstillingsevne.

Vil du vite meir?
på e-post aa@vt-radet.no eller telefon 402 38 178 eller samhandlingskoordinator
Kari Gro Espeland på e.post samhandling@seljord.kommune.no eller telefon 995 39 515.
Full utlysingstekst finn du på vår nettside www.vt-radet.no.

Søknad sendast aa@vt-radet.no innan 5. april 2019.

Utviklingsleiar samfunn og næring

Vest-Telemarkrådet søkjer ein utviklingsleiar som skal ta aktiv del i samfunns- og næringsutviklinga i regionen.

Arbeidsoppgåver
Du vil få jobbe strategisk med infrastruktur, særskilt samferdsel, vera ein politisk pådrivar mot sentrale styresmakter og initiere, delta i og leie større samfunns- og næringsprosjekt i regionen. Du skal og medverke til organisasjons- og tenesteutvikling i kommunane.

Vi kan tilby
Spennande arbeidsoppgåver i ei 100% fast stilling, løn etter kvalifikasjonar, gode pensjonsordningar og kontorstad i eit inspirerande og triveleg miljø i næringshagen i Kviteseid sentrum.

Er du den rette?
Du bør ha ein master- eller bachelorgrad og erfaring frå relevante fagområde samt ei overordna forståing for samfunnsutvikling og utfordringar i distrikta. Du bør og ha evne til å jobbe strukturert, bygge relasjonar og skape entusiasme. Stillinga krev god munnleg og skriftleg framstillingsevne.

Vil du vite meir?
For meir informasjon om stillinga, ta kontakt med regionrådsleiar Anne Aasmundtveit på e-post aa@vt-radet.no eller telefon 402 38 178.
Full utlysingstekst finn du på vår nettside www.vt-radet.no.

Søknad sendast aa@vt-radet.no innan 5. april 2019.

• Val