Skuterløyve til løypenettet for fritidskøyring

Det er nå laga ein eigen nettstad der ein får kjøpt skuterløyve for løypenettet for fritidskøyring.

www.vinjenett.no får ein kjøpt års-, dags- og grunneigarløyve. Dagsløyva vert sendt ut automatisk dersom det er att. Årsløyva vert sendt ut automatisk, dersom medlemskap er godkjent og betalt til ein av skuterklubbane i Haukeli, Rauland eller Møsstrond. Grunneigarløyve må handsamast manuelt.

Alt blir sendt ut elektronisk, men det som må handsamast manuelt tek litt lenger tid. Ver nøye med å skrive korrekt namn, adresse, mobilnr og epost-adresse, då desse vert nytta i prosessen.

Det kan vera nokre utfordringar i starten, og me ber dykk koma med attendemelding dersom det er noko som ikkje fungerar greitt.

Skuterkøyring
  • Val